Edhe në këtë moshë duhet të përshtateni.

Faqja 2 prej 3 Fillim 1 2 3 Fundit.

Megjithatë, ekzistojnë gjithashtu fëmijë që hanë pak më shumë ose mjaftohen me më pak. Ela, kam nje keshille per ty.

.

.

E ze gjumi dhe mund te zgjohet mbas 3-4 oresh ose 1-2. . .

.

See more of Per nenat on Facebook. Rreth muajit të 4 fëmija fillon të pijë një herë në 3. Mesatarisht, pushimi midis aplikimit në gji duhet jetë 3 orë.

Për të lënë një koment ju duhet të jeni regjistruar Identifikohu. .

Po kështu, ka bebe që mjaftohen vetëm me qumështin e gjirit deri në fund të muajit të 6të, dhe tek atëherëjanë gati për ushqim plotësues.

.

Nuk eshte forumi per pyetje kaq serioze sa te tuat. .

. Te gjitha pyetjet qe ke , shkruaji ne nje leter.

Fëmija: Prematurë: duhet të pijë 180 ml qumësht në ditë për c’do kg.
Këshilla për foshnjat 0-12 muajsh.
.

.

.

Në ditët e para gjiri prodhon nje substamce qe quhet Colostrum. Sa esht normal ja me pi ai ne dit esht vetem 3 muajsh. .

. Program ushqimi per bebet 6 muajsh. Uji duhet të jetë i posacëm për bebe me sasi tepër të ulët kripërash. . .

Duke shfaqur rezultatin 21 deri 40 prej 57.

E ze gjumi dhe mund te zgjohet mbas 3-4 oresh ose 1-2. Pershendetje, sa minuta duhet te pije nje bebe 3 muaj, theksoj se e ushqej me qumesht gjiri.

.

Disa të porsalindurkanë një shtytje të brendshme të fortë për rregullsinë.

Ela, kam nje keshille per ty.

.

.